Fotbehandling - 50 min

Fotterapibehandling - 50 min

I denne behandlingen starter vi med en konsultasjon, hva du ønsker å få hjelp med og hvordan føttene dine føles.
Vurdering av føttene gjøres for å fastslå hvilken behandling som er best egnet, men også med tanke på om man kan ha føttene i fotbad. Fotbadet vil variere fra person til person alt etter hvordan føttene ser ut og problemet. 

Vi starter med å beskjære hardhud (callus) under hælene og punkter som har hard hud. Dette gjøres med en skalpell. Pasientene opplyser om at de ikke kjenner at jeg beskjærer. Grunnen for beskjæring av hud istedenfor å file/ slipe er at huden reagerer annerledes på filing og sliping. Dette kan føre til økt produksjon av hud og skape flere utfordringer med hælsprekker og mere hard hud. Etter dette slipes det forsiktig over med fotslipemaskin for å unngå kanter, slik at det blir jevnt.

Vi går deretter over til neglene. Man kan oppleve mange ulike problemer eller traumer på negler. Her renser vi opp i falsen ved neglene og klipper de til riktig lengde og form. Jeg sliper så over negleflaten og kantene for å jevne ut. Dette varierer fra person til person hvor mye man sliper ned, alt ettersom hvordan formen er på neglen. 

Ved problemer med inngrodd eller nedgrodd negl kan vi fokusere på dette i behandlingen og sette på spange for ett tillegg i pris. Til slutt smører jeg føttene inn med egnet krem. Underveis i behandlingen vil du få veiledning i forhold til de plagene du har. Jeg jobber ikke symptomatisk, men etter årsaken.

Fotterapibehandling - 50 min

Fotbad, klipp av negler, stell av hud og neglebånd, rensing, massasje og veiledning.

woman apply lotion on her legs