FOTBEHANDLINGER VED KRONISK SYKDOM

Diabetespasienter

St. Hanshaugen Fotklinikk tilbyr fotbehandling med veiledning for diabetespasienter.

Fotterapi forebygger og behandler fotplager. Jeg har et stort fokus på å finne årsaken til problemer og sykdommer som oppstår i føttene. Jeg undersøker risikoen for komplikasjoner i føttene. Jeg sender deg videre til annet helsepersonell dersom min kompetanse ikke er tilstrekkelig.

Nevropati er skader i nervene, som kan ramme både det sensoriske, motoriske og autonome nervesystemet vårt. Personer som har diabetes kan utvikle nevropati som følge av høyt sukkernivå i blodet over lengre perioder. 

Symptomer

Revmatiske pasienter

Mange opplever smerter i føttene som følge av endringer i fotens ledd og muskulatur. Jeg hjelper deg med å forebygge skader og bevare god fothelse. Visste du at føttene utsettes for store mengder belastning hver gang foten treffer bakken med sko? Jeg forklarer hva som skjer og hvordan det påvirker fothelsen.

Kreftpasienter

Behandling med cellegift og stråling kan påvirke nervene og blodomløpet ved at de ytterste nerveendene skades. Dette gjør at følsomheten i føttene svekkes. Jeg hjelper deg med råd, veiledning og stell av føttene.

Smerter i rygg, hofte eller kne?

Jeg utfører sko- og ganganalyse, leddtester, bevegelsestester og kan lage aktive behandlingssåler.

Biomekanisk terapi er et tverrfagelig begrep med fokus på kroppen i bevegelse sett i samspill med fysikkens lover. 

Hva skjer når foten møter bakken med sko? Utifra testene kan vi sammen finne behandlingsplanen for deg.

Merker jeg fører
Gehwol fotterapi produkter
Deomed fotterapi produkter
Ametrine fotterapi produkter